ارائه مقاله در کنفرانس ۲۰۲۴ ICNRTEE

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۷۱۳۴۷ اخبار پژوهشی آخرین اخبار
ارائه مقاله در کنفرانس ۲۰۲۴ ICNRTEE

مقاله‌ای با عنوان « طراحی و پیاده‌سازی سیستم کامپیوتری اندازه‌گیری ضریب تلفات عایقی تجهیزات فشارقوی» توسط آقای دکتر حمیدرضا صادق محمدی در  دومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و فناوری های نوین در مهندسی برق (2024 ICNRTEE ) که در تاریخ 19 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید ارائه شد.

تألیف این مقاله را آقایان دکتر حمیدرضا صادق محمدی، مهندس علی کاویانی، دکتر مهدی شهرداد، مرحوم مهندس مسعود عارفیان و مهندس جعفر جعفری بهنام عضو از اعضای هیأت علمی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی و پژوهشگران مرکز مهندسی فشارقوی سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت برعهده داشتند.

شایان ذکر است که  این مقاله مستخرج از طرحی پژوهشی با عنوان «طراحی و پیاده سازی سیستم اندازه گیری تانژانت دلتا» است که در گروه پژوهشی سنجش، پردازش و کنترل پژوهشکده برق با همکاری مرکز مهندسی فشارقوی با حمایت مادی و معنوی معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی اجرا گردیده است.