سخنرانی علمی «آشنایی با برنامه نویسی اندروید و کاربردهای صنعتی آن»

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۴ کد : ۶۵۹۷ اخبار آموزشی آخرین اخبار
سخنرانی علمی «آشنایی با برنامه نویسی اندروید و کاربردهای صنعتی آن»

جلسه سخنرانی علمی در زمینه سیستم عامل برنامه ­نویسی اندروید و کاربردهای صنعتی مرتبط با آن در پژوهشکده برق جهاددانشگاهی برگزار گردید.

نخستین جلسه از سلسله جلسات سخنرانی علمی پژوهشکده برق جهاددانشگاهی در سال 1398با عنوان "آشنایی با برنامه­ نویسی اندروید و کاربردهای صنعتی آن" در تاریخ 4 اردیبهشت ماه با حضور اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشکده برق و جهاددانشگاهی علم و صنعت برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس ماهان یارمحمد تجری سخنران جلسه به معرفی اولیه زیرساخت سیستم عامل اندروید پرداخت. سپس به تفاوت­های ورژن­های مختلف اندروید و تأثیر آنها بر برنامه ­ها اشاره نمود. در ادامه کاربردهای سیستم عامل اندروید در زمینه حمل و نقل، آموزش، مسیریابی و همچنین کاربردهای صنعتی اندروید و دسترسی ­های مورد نیاز برای کاربردهای صنعتی و بررسی چند نمونه از اپلیکیشن­ ها به صورت اجمالی مورد بررسی قرار گرفت.