برگزاری جلسه دفاع از رساله دوره دکتری آقای محسن محمدی رشته مهندسی برق – گرایش مخابرات

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۹ کد : ۴۴۰۹۳ اخبار پژوهشی آخرین اخبار

جلسه دفاع از رساله دوره دکتری آقای محسن محمدی با عنوان "مقاوم‌سازی سامانه‌های تصدیق هویت گوینده مستقل از متن با گفتارهای ثبت‏ نام چندگانه در محیط‏های نویزی" در روز یکشنبه اول خرداد  1401 به صورت غیر حضوری در محل پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی برگزار گردید.

راهنمایی این رساله را دکتر حمیدرضا صادق محمدی از پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی بر عهده داشتند.

در رساله یادشده موضوع تصدیق هویت افراد بر اساس نمونه گفتار ایشان در محیط­های دارای نویز که شباهت به کاربردهای واقعی دارد مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است. بر این اساس استفاده از بردارهای هویت وزن­ دار در محیط شبکه عمیق به عنوان دستاورد اصلی این پژوهش پیشنهاد گردیده است که منجر به بهبود قابل ملاحظه عملکرد روش پایه گردیده است.

نتایج این پژوهش در نشریات و کنفرانس های معتبر ملی بین‌المللی انتشار یافته است. داوری این رساله را آقایان دکتر احمد اکبری از دانشگاه علم و صنعت ایران و دکتر حسین صامتی از دانشگاه صنعتی شریف و دکتر محمدمهدی همایون­پور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر برعهده داشتند. این رساله در داوری پایانی خبرگان حاضر، با درجه بسیار خوب ارزیابی شد.