ارائه کارگاه آموزشی در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی (PEDSTC۲۰۲۲)

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۹ کد : ۴۱۲۶۵ اخبار آموزشی آخرین اخبار
ارائه کارگاه آموزشی در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی  سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی (PEDSTC۲۰۲۲)

کارگاه آموزشی " کاربرد باتری‌های صنعتی در الکترونیک قدرت" توسط آقای مهندس محمد فرزی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده برق جهاددانشگاهی در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی ارائه گردید.

در این کارگاه به معرفی انواع باتری‌ها، پارامترهای مهم در انتخاب باتری‌ها، روش‌های محاسبه باتری برای کاربردهای مختلف و روش‌های شارژر باتری  پرداخته شد.

شایان ذکر است که سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی در روزهای 12 و 13 بهمن ماه 1400 در محل دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.