کسب رتبه برتر نشریه علمی- پژوهشی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۸ کد : ۶۰۸۳ آخرین اخبار اخبار نشریه
کسب رتبه برتر نشریه علمی- پژوهشی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی

بر اساس اطلاعات انتشاریافته در سامانه رتبه­ بندی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که مبتنی بر ارزیابی شماره­ های انتشار یافته مجلات در سال­های 1395 و 1396 است، «نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران» از انتشارات پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی با کسب امتیاز 84 از 100 در میان مجلات علمی- پژوهشی حوزه­ های مهندسی برق و کامپیوتر برترین رتبه را کسب کرده است.

دکتر صادق محمدی معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی و سردبیر «نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران» با اعلام این خبر افزود که 15 امتیاز تفاوت امتیاز رتبه این نشریه با حداکثر امتیاز ممکن (100 امتیاز) مربوط به کسب نمایه­ های بین­ المللی است که مجلات فارسی زبان عموماً از چنین نمایه­ هایی برخوردار نیستند.

شایان ذکر است که اطلاعات سامانه رتبه­ بندی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی  http://journals.msrt.ir در دسترس عموم می­ باشد.