ارائه مقاله درکنفرانس MVIP ۲۰۲۲

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۱۸۴۹ اخبار پژوهشی آخرین اخبار
ارائه مقاله درکنفرانس MVIP ۲۰۲۲

مقاله‌ای با عنوان «ارزیابی میزان خسارت سازه‌ها در اثر زلزله با استفاده ازشبکه عصبی کانولوشنی و تصاویر سازه‌ها» توسط آقای مهندس افشین خوشنویسان دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته الکترونیک- دیجیتال دانشگاه علم و فرهنگ در دوازدهمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌المللی بینایی ماشین و پردازش تصویر (MVIP 2022) که در روزهای سوم الی پنجم اسفند ماه 1400 در دانشگاه شهید چمران اهواز ارائه شد. این کنفرانس به صورت غیرحضوری برگزار گردید.

شایان ذکر است که تألیف این مقاله را آقایان مهندس افشین خوشنویسان و دکتر حمیدرضا صادق محمدی عضو هیأت علمی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی بر عهده داشتند. این مقاله مستخرج از پایان‌نامه کارشناسی ارشد افشین خوشنویسان با عنوان «دسته‌بندی سازه‌های خسارت‌دیده ناشی از زلزله با استفاده از شبکه عصبی عمیق» تحت هدایت آقای دکتر صادق محمدی است.