برگزاری سخنرانی آموزشی با عنوان «کاربرد انواع مبدل¬های DC-DC در صنعت»

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۶۰۷۹ اخبار آموزشی آخرین اخبار
برگزاری سخنرانی آموزشی با عنوان «کاربرد انواع مبدل¬های DC-DC در صنعت»

سخنرانی"کاربرد انواع مبدل­های DC-DC در صنعت" توسط مهندس محسن کریمی عضو هیأت علمی پژوهشکده در روز چهارشنبه مورخ 31 شهریور 1400 در محل پژوهشکده برق برگزار شد.

در این سخنرانی مخاطبان ابتدا با تعریف مبدل DC-DC آشنا شدند و سپس توپولوژی­ های رایج این نوع مبدل­ها معرفی گردید و انواع مبدل­های DC-DC توضیح داده شد و تفاوت این نوع مبدل­ها با سایر انواع مبدل­ها بیان شد. همچنین به ساختار مبدل­ها و بخش­ های پردازش و کنترل و سیستم ­های یکپارچه مبتنی بر DCP و انواع سیستم­ های کنترل اشاره شد. کاربرد مبدل­های DC-DC موضوع بخش بعدی این سخنرانی بود و سپس کاربردهای این نوع از مبدل­ها در افق آینده اشاره شد. در مرحله آخر این سخنرانی مخاطبان با نمونه پژوره­ های تحقیقاتی و فناورانه اجراشده در جهاد دانشگاهی در حوزه مبدل­های DC-DC آشنا گردیدند.

از دیگر مباحث مطرح شده در این سخنرانی می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

• آشنایی با روش­ دستیابی به مبدل­های DC-DC توان بالا
  • آشنایی با روش موازی سازی مبدل­های DC-DC و معایب آن
  • آشنایی با Interleaved DC-DC Converter و مزایای آن

این سخنرانی علمی در قالب سلسله جلسات سخنرانی ­های ادواری پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی برگزار گردید و شرکت کنندگان این جلسه متشکل از اعضای هیأت علمی و کارشناسان جهاد دانشگاهی علم و صنعت و پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی بودند.