ارائه کارگاه آموزشی در هفتمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۳۱۱۵۷ اخبار آموزشی آخرین اخبار

کارگاه آموزشی "سیستم رانش در قطار مترو (مروری بر سیستم رانش و مبدل ­های الکتریکی ناوگان)" توسط آقای مهندس محمد فرزی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده برق جهاددانشگاهی در هفتمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت­های اخیر در مهندسی راه‌آهن ارائه گردید.

در این کارگاه به معرفی و مرور اجزای سیستم رانش، مشخصات فنی نحوه عملکرد آنها پرداخته شد. همچنین اطلاعاتی در مورد نمونه‌های ساخته‌شده این تجهیزات برای قطار ملی مترو به شرکت کنندگان در این کارگاه­ که متشکل از کارشناسان صنعت حمل و نقل ریلی، اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی راه‌آهن بودند عرضه شد.

شایان ذکر است که هفتمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت­های اخیر در مهندسی راه‌آهن (ICRARE 2021) در روزهای 28 و 29 اردیبهشت 1400 در محل دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید.