برگزاری وبینار آموزشی "آشنایی با فعالیت های پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی"

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۸۹۰۳ اخبار آموزشی آخرین اخبار
برگزاری وبینار آموزشی "آشنایی با فعالیت های پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی"

وبینار آموزشی درباره آشنایی با فعالیت­ های پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی علم و صنعت و پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی برای جمعی از دانشجویان و دانش ­آموختگان دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران در روز چهارشنبه مورخ 13اسفند ماه 1399 از ساعت 16 الی 18 برگزار شد.

این وبینار آموزشی در قالب هشتمین برنامه گپ و گفت با دانش ­آموختگان به دعوت دفتر ارتباط با صنعت دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران به صورت غیر حضوری برگزار گردید.  در این نشست مجموعه فعالیت­ های پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی در حوزه­ های UPSهای صنعتی، سیستم­ های رانش مترو و درایوهای پرقدرت معرفی گردید.

آقایان دکتر حمیدرضا صادق­ محمدی، مهندس سیدمرتضی سیدجعفری، مهندس مهدی فاضلی و مهندس محمد فرزی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده برق به صورت مشترک ارائه این وبینار را بر عهده داشتند.