ارائه کارگاه آموزشی آنلاین «مقاله نویسی ISI و IEEE (ویژه گروه فنی و مهندسی)» در مرکز اطلاعات علمی (SID)

۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۵۸۴۲ اخبار آموزشی آخرین اخبار

به دعوت مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) کارگاه آموزشی آنلاین با عنوان "مقاله نویسی ISI و IEEE (ویژه فنی و مهندسی) " توسط دکتر حمیدرضا صادق­ محمدی عضو هیأت علمی پژوهشکده برق جهاددانشگاهی در روز سه­ شنبه مورخ 25 آذر ماه 1399 به صورت آنلاین برگزار گردید.

از اهم عناوین و سرفصل­ های مهم کارگاه می ­توان به : انتخاب مجله علمی مناسب، ساختار مقالات، عنوان، مولفان، چکیده و کلیدواژه­ ها، ویژگی­ های مقالات خوب، نحوه ارجاع و مرجع نویسی، اقدامات لازم پیش از ارسال مقاله و پیگیری آن و ... اشاره نمود.

در این کارگاه آموزشی 35 نفر از پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از مراکز پژوهشی و دانشگاه های سراسر کشور شرکت داشتند.