برگزاری جلسه دفاع از رساله دوره دکتری آقای علیرضا رحیمی رشته مهندسی برق – گرایش قدرت

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۲۷۵۰ اخبار پژوهشی آخرین اخبار

جلسه دفاع از رساله آقای علیرضا رحیمی دانشجوی دوره دکتری پژوهش محور رشته مهندسی برق گرایش قدرت با عنوان "مدلسازی فرکانس بالای موتور سنکرون آهنربای دائم معکوس‌گرد جهت پیش ­بینی EMI هدایتی در یک سیستم درایو" در روز دوشنبه 24 شهریور 1399 به صورت نیمه حضوری در محل این پژوهشکده برگزار گردید.

راهنمایی این رساله را دکتر خلیل کنزی از سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر طوسی عهده‌‌دار بودند.

رساله یادشده در قالب طرح تحقیقاتی مشترک میان سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر و پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی برنامه­ ریزی و اجرا گردید و در قالب آن روش­ جدید مدلسازی فرکانس بالای موتور سنکرون آهنربای دائم معکوس‌گرد پیشنهاد گردید و نتایج آن با مدل­های رایج در این عرصه به لحاظ پیش­ بینی EMI هدایتی در یک سیستم درایو مقایسه گردید. نتایج این پژوهش در مجلات علمی بین‌المللی و کنفرانس­های معتبر داخل کشور ارائه شده است.

داوری این رساله را آقایان دکتر محمد توکلی بینا و دکتر کریم عباس­ زاده از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر ادیب ابریشمی­ فر از دانشگاه علم و صنعت، دکتر محمد آراسته از دانشگاه علم و فرهنگ، برعهده داشتند. این رساله در داوری پایانی خبرگان حاضر با نمره 19.1 و درجه عالی ارزیابی شد.