تقدیر از برگزیدگان حوزه الکترونیک قدرت در مراسم پایانی کنفرانس ۲۰۲۴ PEDSTC

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۷ کد : ۶۸۱۴۶ اخبار پژوهشی آخرین اخبار
تقدیر از برگزیدگان حوزه الکترونیک قدرت در مراسم پایانی کنفرانس ۲۰۲۴ PEDSTC

در مراسم اختتامیه کنفرانس PEDSTC 2024  که بعد از ظهر روز پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور مسئولان برگزاری کنفرانس و اساتید، متخصصان و دانشجویان شرکت‌کننده در مرکز‌ همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید، از برگزیدگان معرفی‌شده تقدیر به‌عمل آمد.

اهدای تقدیرنامه‌ها و جوایز در این مراسم توسط دکتر ولی‌اله روشن رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت، دکتر محمدرضا ذوالقدری رئیس هیأت مدیره انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران و دکتر ابراهیم بابایی هم‌رئیس کمیته علمی کنفرانس انجام شد.

برگزیدگان مورد تقدیر عبارتند از:
الف- حامیان برتر مادی و معنوی کنفرانس، شرکت ارتباطات سیار ایران همراه اول (همراه اول) و شرکت نیان الکترونیک
ب- استاد پیشکسوت حوزه الکترونیک قدرت دکتر جواد شکرالهی مغانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و فناور و کارآفرین پیشکسوت دکتر حمیدرضا طیبی عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی.
ج- پایان‌نامه‌های برتر حوزه الکترونیک قدرت، رساله دکتری آقای سیدحمید منتظری هدش از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پایان‌نامه کارشناسی ارشد آقای رضا تکرلی از دانشگاه علم و صنعت ایران.
د- مقالات برتر دانشجویی کنفرانس PEDSTC 2024
رتبه اول مقاله آقای علی نادرمحمدی از دانشگاه تبریز
رتبه دوم مقاله آقای امیرحسین مغانی از دانشگاه شهید بهشتی
رتبه سوم مقاله آقای فرامرز فرجی از دانشگاه ملی کیونگ‌پوک کره جنوبی

شایان ذکر است که انتخاب اساتید پیشکسوت و پایان‌نامه‌های برتر هر ساله از سوی انجمن الکترونیک قدرت ایران انجام می‌شود و در اختتامیه کنفرانس PEDSTC مورد تقدیر قرار می‌گیرند.