سخنرانی در تور فناورانه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۷ کد : ۶۵۵۴۹ آخرین اخبار اخبار صنعت و فناوری
سخنرانی در تور فناورانه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران

تور فناورانه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش­ بنیان ریاست جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار گردید.

در طی این برنامه در روز  24 آبان 1402 آقای دکتر حمیدرضا صادق­ محمدی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی در مورد فرایند دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت یو پس اس های و باتری شارژرهای صنعتی مورد استفاده در صنایع معظم و مراحل تجاری سازی آن سخنرانی کرد.

همچنین آقای مهندس محمد فرزی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی در مورد ساختار و اهمیت پمپ های درون چاهی و سیستم­ های کنترل دور آن ها برای صنعت نفت و بهره‌برداری از این تجهیزات جهت ازدیاد برداشت نفت از چاه های قدیمی سخنرانی نمود.

شایان ذکر است که شرکت­ کنندگان در این تور فناورانه متشکل از دانشجویان منتخب، نخبگان فناور و سایر میهمانان دانشگاهی بودند.