سخنرانی علمی " آشنایی با سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی"

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰ کد : ۵۴۱۳ اخبار آموزشی آخرین اخبار
سخنرانی علمی " آشنایی با سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی"

سخنرانی علمی در زمینه "سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی (EMC-EMI)" در پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی برگزار شد.

هفتمین جلسه از سلسله جلسات سخنرانی علمی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی با موضوع "آشنایی با سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی" در روز چهارشنبه مورخ 15 اسفند 1397 با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشکده برق و جهاد دانشگاهی علم و صنعت برگزار شد.

دکتر مهدی شهرداد عضو هیأت علمی پژوهشکده برق در سخنرانی خود به بیان تعاریف سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) و تداخل الکترومغناطیسی (EMI) که شاخه‌‌هایی از مبحث اثرات الکترومغناطیسی هستند پرداخت. در این جلسه موضوعات مرتبط با این مبحث مطرح شد و سخنران به نمونه‌‌هایی چند از چالش­ های موجود در کاهش اثرات تداخل الکترومغناطیسی در کاربردهای دنیای واقعی اشاره کرد و به چند مورد از راهکارهای فنی و اقتصادی مناسب برای بهبود سازگاری الکترومغناطیسی اشاره نمود و نتایج عملی در این خصوص را ارائه نمود.

در پایان این سخنرانی علمی، دکتر شهرداد به پرسش‌های حاضران در مورد مبحث EMC-EMI پاسخ داد.