انتشار آخرین مجلد برق سال ۱۳۹۸ نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۶۵۴۲ آخرین اخبار اخبار نشریه
انتشار آخرین مجلد برق سال ۱۳۹۸ نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران

پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی شماره چهارم از سال هفدهم «نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران، الف- مهندسی برق» را منتشر کرد.

مقالاتی با عناوین ‌ «طراحی هماهنگ پایدارساز سیستم قدرت و ادوات امپدانس متغیر برای افزایش میرایی مدهای بین ناحیه‌ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک»‌، «ارائه یک مدار معادل حرارتی برای تحلیل گرمایی ترانسفورماتورهای قدرت با بارهای هارمونیکی»، «بازیابی چندمرحله‌ای شبکه‌های توزیع انرژی الکتریکی»‌، «تخصیص بهینه باتری ذخیره‌ساز انرژی در شبکه توزیع انرژی الکتریکی با هدف سودآوری حداکثری» ‌و «ساختار انتقال داده کاهش‌یافته در کنترل ثانویه توزیع‌شده یک ریزشبکه با استفاده از تبادل داده نامنظم » در حوزه مهندسی قدرت انتشار یافته است.

ازدیگر عناوین مقالات این شماره از نشریه می‌توان به «کنترل بهینه مقاوم دینامیک عرضی وسایل نقلیه خودران با رویکرد برنامه‌ریزی پویای تطبیقی»، «یک مبدل DC-DC کاهنده- افزاینده غیر ایزوله جدید با محدوده تبدیل ولتاژ گسترده» و  «کنترل مد لغزشی ترمینال تطبیقی بدون تکینگی و مبتنی بر رؤیتگر اغتشاش برای کنترل سیستم ژیروسکوپ ارتعاشی میکروالکترومکانیک» اشاره کرد.

بیست و سه نفر از استادان و دانشجویان دانشگاه­های علم و صنعت ایران، اصفهان، صنعتی اصفهان، خلیج فارس، لرستان، کردستان، یزد، صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی مالک اشتر، دانشگاه صنعتی قم، علوم و فنون هوایی شهید ستاری، آزاد اسلامی و شرکت برق منطقه‌ای باختر تألیف مقالات این شماره از نشریه را عهده­دار بوده‌اند.

همچنین داوری این مقالات توسط 44 نفر از استادان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی انجام شده است.

افراد علاقمند به کسب اطلاعات تکمیلی در مورد این شماره از نشریه می‌توانند به سایت اینترنتی نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران به نشانی http://ijece.saminatech.ir مراجعه نمایند.