انتشار شماره تابستان ۹۸ مجلد کامپیوتر نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران

۰۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۰۹۱۴ آخرین اخبار اخبار نشریه
انتشار شماره تابستان ۹۸ مجلد کامپیوتر نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران

دومین شماره از سال هفدهم «نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران، ب- مهندسی کامپیوتر» ازسوی پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی منتشر شد.

در این شماره از فصلنامه، مقالاتی با عناوین «مروری بر عملیات معکوس در میدان‌های متناهی دودویی و اول»‌، «تشخیص ابعاد و سرعت خودرو از ویدئوی دریافتی از دوربین کالیبره‌نشده»‌، «طراحی مدار XOR کارامد مبتنی بر منطق نانومغناطیس»، «طراحی سلول روبشی سریع با توان استاتیکی کاهش‌یافته در تکنولوژی nm  22CMOS »‌ و «تحلیل و بررسی تأثیر پارامترهای طراحی فلیپ‌فلاپ استاتیک بر مشخصه‌های زمانی و توان مصرفی آن در تکنولوژی 16 نانومتر» انتشار یافته است.

ازدیگر عناوین مقالات این شماره از نشریه می‌توان به «بهبود تجربه کاربری در نرم‎افزار تلفن همراه با استفاده از معماری اطلاعات»، «استفاده از خوشه‌بندی BIRCH و الگوریتم بهینه‌سازی واکنش شیمیایی جهت کشف تقلب در حوزه سلامت»و «استفاده از دسته‌بندی ترکیبی مبتنی بر جداسازی نمونه‌های متعارف و نامتعارف برای تشخیص سرطان پستان» اشاره کرد.

هفده از استادان و دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی شریف، شهید بهشتی، صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی شاهرود، گیلان، گلستان، قم، بزرگمهر قائنات، آزاد اسلامی و مؤسسه آموزش عالی رهجویان دانش برازجان تألیف مقالات این شماره از نشریه را عهده‌دار بوده‌اند.

همچنین داوری این مقالات توسط 37 نفر از استادان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی انجام شده است.

افراد علاقمند به کسب اطلاعات تکمیلی در مورد این شماره از نشریه می‌توانند به سایت اینترنتی نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران به نشانی http://ijece.saminatech.ir مراجعه نمایند.

نظر شما :